Facebook annoncerer nyhedsappen Paper

Facebook har i dag annonceret en ny app, som skal sikre, at brugerne ikke går glip af det gode indhold på nettet. Der er tale om en særlig nyhedslæser kaldet Paper, der både samler indhold fra Facebooks nyhedsfeed, men også fra andre kilder på nettet ud fra en række kategorier. Det skriver Techcrunch.

Appen præsenterer indholdet i en række sektioner. Den første sektion indeholder brugerens nyhedsfeed fra Facebook, hvis indhold bliver præsenteret i appens nye designsprog.

Men ud over de nye grafiske tiltag giver appen også mulighed for at tilføje andre sektioner ud fra brugerens egne interesser. Indholdet i disse interessesektioner, som eksempelvis tæller sport, nyheder og mad, bliver indsamlet i en kombination af Papers algoritmer, men også udvalgt af en række af Facebooks egne redaktører.

Ideen er i følge Techcrunch at skabe sektioner med indhold, der ikke kun er domineret af de gængse medier, men som også har indhold, holdninger og blogindlæg fra eksperter, offentlige personer og privatpersoner.

Paper er det første resultat af Facebooks startup-inspirerede initiativ, Facebook Creative Labs, der lader mindre grupper ansatte i virksomheden arbejde med projekter, som var de en selvstændig startup-virksomhed.

Appen bliver lanceret i USA den 3. februar og markerer dermed 10 årsdagen for Facebooks begyndelse.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>