Internet Explorer sluger mindst strøm

Internet Explorer, browseren mange elsker at hade i sikkerhedsøjemed, kan byste sig af at være den mest grønne. En ny undersøgelse, som er foretaget af 7Tutorials, viser, at Microsofts browser trækker mindst strøm på de tre forskellige computere, som blev brugt i testen. Det skriver Neowin.

I testen blev Internet Explorer 11 i Touch og Desktop-udgaven, Firefox 26, Chrome 32 og Opera 18 sammenlignet på en Toshiba Encore 8”, Microsoft Surface Pro 2 og en ældre HP Pavilion dv7.

Den største forskel kunne ses på Encore-tabletten, hvor Internet Explorer Desktop kørte i 8 timer og 52 minutter. Den bedste af konkurrenterne på denne maskine var Firefox, som måtte give op mere end to timer før Internet Explorer med en tid på 6 timer og 38 minutter.

På Microsofts egen maskine er det stadig Internet Explorer Desktop, som tager førertrøjen med 4 timer og 45 minutter. Dog med en væsentlig kortere afstand til Firefox, der slutter på 4 timer og 22 minutter. Touch-versionen klarer sig imidlertid næstdårligst.

Også på den ældre HP-computer er det Internet Explorer Desktop, som vinder testen med 1 time og 25 minutter. Her er afstanden fra vinderen og tredjepladsen dog ikke på mere end 4 minutter, hvilket må siges at være en marginal forskel.

Se sammendraget af testen her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>