Lækket billede afslører Samsungs første telefon med styresystemet Tizen

Samsung har længe barslet med et Linux-baseret styresystem kaldet Tizen til sine telefoner. Nu er et billede af den første telefon, der kommer udstyret med det hidtil hemmelige styresystem, blevet lækket, skriver Cnet.(Billedet kan ses ved at følge linket, red.). Telefonen er døbt Samsung ZEQ9000.

Det er det koreanske site moveplayer.net, der har offentliggjort billedet sammen med et par overordnede specifikationer til den kommende telefon. Ifølge Cnet kommer telefonen med en skærm på 4,8 tommer og en opløsning på 720p. Indeni skulle den nye telefon være udstyret med en 2,3 gigahertz Qualcomm Snapdragon 800 processor.

Selve udformningen på telefonen minder i nogen grad om Samsungs eksisterende Galaxy-serie og det lækkede billede viser angiveligt også et hint af det interface, der komme til at møde brugeren.

Her minder brugergrænsefladen snarere om Windows Phone på grund af de tile-lignende ikoner, som brugeren skal navigere rundt i.

Ifølge Cnet forventes det, at telefonen officielt vil blive præsenteret på den kommende Mobile World Congress, der afholdes i Barcelona, hvor det også forlyder, at Galaxy S5 vil blive afsløret for verden.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>