Fem smarte programmer giver fjernadgang til computeren

LogMeIn har gennem adskillige år været et favoritprogram hos mange, der skulle have fjernadgang til en computer.

Indtil slutningen af januar var det muligt at benytte en gratis version af LogMeIn, men nu findes programmet kun i en betalingsversion.

Hvis du ikke har mod på at svinge dankortet, findes der en del alternativer, som også giver adgang til eksempelvis computeren derhjemme, når du er på farten.

Vores kolleger på pcworld.com har støvsuget nettet og har fundet fem programmer, der kan bruges som erstatning for den nu udgåede og gratis udgave af LogMeIn.

1. TeamViewer
Den første på listen er TeamViewer, som vi også har skrevet om gennem årene.

Det er et stærkt værktøj til fjernsupport, men det kan også bruges, hvis du skal have adgang til din computer. TeamViewer er oppe på version 9 og gratis at bruge privat.

Læs mere og download her

2. Windows: Forbindelse til fjernskrivebord
I Windows findes muligheden for at aktivere Forbindelse til fjernskrivebord. Det er tænkt som en mulighed for at oprette forbindelse til en anden pc et andet sted.

Man kan altså sidde ved sin hjemme-pc og oprette forbindelse til ens computer på arbejdet og benytte de programmer, filer og netværksressourcer, der ligger lokalt.

Men Forbindelse til fjernskrivebord kan naturligvis også bruges med en bærbar på farten – og en pc på hjemmeadressen.

Her er en vejledning til både Windows 8 og Windows 7 (vælg Windows 7 i dropdown menuen, hvor der står Windows 8 som default).

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>