Her er de mest sikre antivirus-produkter

Det er svært som it-chef eller forbruger at gennemskue, om den ene eller anden antivirus-beskyttelse er bedst. Derfor er de faste rapporter fra tyske AV-test populære, som et sobert og objektivt alternativ til antivirusfirmaernes strøm af anprisninger af egne kvaliteter. Ud fra løbende test af alle markedets antivirus-produkter, udført hver anden måned igennem hele 2013, har AV-test nu kåret årets bedste antivirus til Windows og Android.

Blandt Windows-pakkerne blev det til guldmedaljer til F-secure og Bitdefender i kategorien ‘beskyttelse’. De fik lige mange point for deres forbrugerprodukter, mens F-secure også vinder blandt erhvervsbrugerne.

Målt på ‘performance’, altså hvor lidt antivirus-softwaren påvirker computerens ydeevne, er der førstepladser til Bitdefender og Symantec.

Ønsker man antivirus til sin Android-telefon, er Antiy AVL det sikreste valg, ifølge AV-test.

Generelt er der dog ikke så store udsving i testresultaterne, bortset fra at de gratis tilbud typisk ikke kommer helt i top, men stadig hænger på. Til gengæld faldt Microsofts Security Essentials helt igennem, da den i slutningen af 2012 var på testbænken sidst. Siden er Security Essentials blevet en integreret del af Windows og bliver ikke testet af AV-test.

Læs også: Microsofts antivirus dumper som eneste af 24 produkter

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>