Leg med Lego direkte i din Google-browser

Lego har sammen med Google flyttet de fysiske klodser ind i den digitale verden og skabt Lego Build. Du kan med andre ord bygge så meget, du lyster, direkte i din browser – og når du er færdig, kan du tilmed dele dine bygninger gennem Googles sociale netværk Google+. Når først du er logget ind, kan du se, hvad andre i dine cirkler har lavet.

Det hele startede egentlig i 2012 som et australsk eksperiment, men det er nu blevet åbnet for alle i anledning af premieren på filmen ‘the Lego Movie’.

Google har brugt WebGL for at få byggeprocessen til at fungere på en PC, men for at få adgang til alle byggeklodserne på en Android-enhed, skal man give tilladelse til WebGL. Det gøres ved at skrive chrome://flags i adressefeltet og vælge ‘aktiver WebGL’.

Og når man så har siddet lidt og flyttet klodser rundt på skærmen og set på, hvad andre har bygget, kan man selvfølgelig også få den tanke, at det er sjovere at hælde en spand legoklodser ud på gulvet og skabe noget i den fysiske verden …

Se Lego Build i aktion i denne video:

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>