Gadget-kalenderen: Papirscanner til inderlommen

Gadget-kalenderen, 3. december: Dagens bud på et julegavehit er til personen, der meget gerne vil have digitale kopier af alle papirer – med det samme. Den fylder ikke meget under træet, faktisk kan den være i enhver jakkelomme med respekt for sig selv.

Den bærbare papirscanner Doxie vejer 403 gram, og den scanner en A4-side i fuld farve på otte sekunder. Doxie scanner også fotografier, og det er muligt at sende det scannede materiale direkte til sin computer eller smartphone via wifi.

Hvis man ikke er i nærheden af hverken computer eller wifi, så giver den interne hukommelse på Doxie lagerplads til 600 sider eller 2400 fotografier, og hvis man vil udvide hukommelsen, sætter man bare et SD-kort i.

Der er også porte til USB-flash-hukommelseslæsere, ligesom man kan bruge trådløse netværkskort i SD-kort-formatet til at forbinde via wifi.

Med den medfølgende software kan ordens-elskeren holde styr på papirerne, og konvertere dem til søgbare pdf´er. Den lille papirscanner virker med både PC og Mac og koster cirka 1000 kroner.

Det er ikke for sent. Du kan stadig sende dit forslag til en gadget, der fortjener en plads under træet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>