Microsoft vil smelte alle Windows-versioner sammen

Fremtiden hos Microsoft byder på store opdateringer af alle firmaets tre store styresystemer. Det skriver Microsoft-kenderen Mary Jo Foley hos Zdnet.

Opdateringerne går under kodenavnet Threshold, og de har efter sigende til formål at rykke Xbox One OS, Windows 8.x og Windows Phone tættere på hinanden. De tre styresystemer har allerede den samme Windows NT kerne, men med Treshold vil Microsoft gå skridtet videre.

Der arbejdes på en enkelt app-store, der skal fungere på tværs af alle Windows-platforme, ligesom det også er planen at udviklerværktøjerne til de forskellige platforme mere ens.

Det er efterhånden en uofficiel sandhed, at Windows RT bliver lagt sammen med Windows Phone, og nu ser det altså ud til, at Microsoft bevæger sig i samme retning med deres andre styresystemer.

Der er ingen officiel releasedato på Threshold, men ifølge kilder hos Microsoft bliver det i foråret 2015. De samme kilder oplyser, at Windows 8.1 update 1 og Windows Phone Blue bliver sluppet løs i foråret 2014

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>